52/456-320

Hívjon minket!

 

Tikkurila Festékbolt

Debrecen, Miklós u. 33.

 

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Ipari felhasználóknak

Átfogó termékkört kínálunk felületkezelő bevonatrendszerekből fémipari ill. asztalos- / bútoripari partnereink részére.

 

Fémipar:

Kínálatunkban megtalálható a különböző környezeti hatásoknak kitett fémfelületek védelmére, valamint problémás tapadó fémfelületek festésére alkalmas anyagok. Ipari festékeink, bevonatrendszereink ellenállnak a lúgos ill. savas kémhatásoknak, akár levegővel érintkezik a kezelendő fémfelület, akár víz vagy föld alatt van.

Alkid, epoxi és poliuretán rendszerek teljes körű kínálatával rendelkezünk. Az alapozástól a fedő rétegekig kínálunk festékeket, bevonatrendszereket különböző fényfokozatokban. A festékek természetesen több színskála szerint színezhetőek számítógépes színkeveréssel.

(A vonatkozó termékeket megtalálja a "Fémipari festékek" kategóriában.)

 

Asztalos- / bútoripar:

A bútoripar részére is átfogó kínálattal rendelkezünk: szeszpácok színezve; lakkok - a legegyszerűbb nitróhígítású lakkoktól a kétkomponensű poliuretán lakkokig -; járófelületekre alkalmas vízhígítású lakkok.

Épületasztalos iparban használatos bevonataink között megtalálhatóak a vékony- és vastaglazúrok, melyek garantáltan hosszú élettartamúak. Profi anyagaink UV elleni védelmet biztosítanak a fának, és nem válnak le, mivel beszívódnak a fa rostjaiba.

MDF bútorlapra is kínálunk fedőfesték rendszert minden színárnyalatban.

Oldószeres felújító bevonataink újjá varázsolják a fafelületeket és tartósan biztosítják a kiváló megjelenést.

(A vonatkozó termékeket megtalálja a "Bútoripari festékek" kategóriában.)