MenüBelépek
Szín-Vonal Üzletház, Tikkurila Debrecen - festékbolt és webáruház Festékek, zománcok, lakkok, lazúrok lakossági és ipari felhasználóknak is! Tikkurila Festékbolt Debrecen

Termék kategóriák

JEDYNKA fehér fényes alkid zománcfesték 2,5 liter

JEDYNKA fehér fényes alkid zománcfesték 2,5 liter
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 149

Alacsony oldószer tartalmú alkid zománc általános használatra. Sima, fényes és nagyon dekoratív felületet alkot. A modern receptúrának köszönhetően a zománc alkotta felület jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A zománc ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Nagyon jól tapad a felületre. Nem tartalmaz az egészségre káros krómot és ólmot.
A zománc használható fa– és faszármazék felületek, beltéri és kütéri, korróziógátló anyaggal alapozott acél– és vas elemek, valamint kültéri vakolatok festésére. Emellett alkalmas régi, alkid, poliuretán, polivinil-akril, nitrocellulóz és sztirén festékekkel kezelt felületek felújítására. Használható beltéri és kültéri felületek védelmére és dekorációjára, valamint használható élelmiszeripari eszközök, gépek lefestésére (amennyiben élelmiszer nem érintkezik közvetlenül a felülettel).
Fedőképesség: <14 m2="" l="" r="" teg="" br="">Szín: fehér.

Ár: 6 730 Ft Egységár: 2 692 Ft /liter
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

52/456-320

Hívjon minket!

 

Szín-Vonal Üzletház

Debrecen, Miklós u. 33.

 

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva