MenüBelépek
Szín-Vonal Üzletház, Tikkurila Debrecen - festékbolt és webáruház Festékek, zománcok, lakkok, lazúrok lakossági és ipari felhasználóknak is! Tikkurila Festékbolt Debrecen

Termékkategóriák

Szín-Vonal Üzletház, Tikkurila Debrecen - festékbolt és webáruház

A színekről

Fehér

Fehér

A tisztaság, ártatlanság és egyszerűség színe. Gyakorlatilag a leggyakrabban használt falszín. A fehér pihentet és nyugtat.

Sárga

Sárga

A napsütés, a boldogság és az energia színe. Óvatosan kell bánni vele, mert a túl sok sárga vagy a sárga egy rossz árnyalata zavaró lehet és szorongást, idegességet okozhat.

Kék

Kék

Az égbolt és a tenger színe. Szimbolizálja a reményt, a békét, a stabilitást, a bizalmat, a bölcsességet és az intelligenciát.

Barna

Barna

A föld színe. A bizalom, a barátságosság érzetét kelti, és szimbolizálja az anyaságot, a gondoskodást és a termékenységet.

Bordó, vörös

Bordó, vörös

A vér és a tűz színei. Párosítják a szerelemmel, szexualitással, de a veszéllyel is.
Sötétebb árnyalataival óvatosan kell bánni - főleg kis terekben -, mert "összenyomhatja" a szobát. Sokan inkább csak kiegészítő színként használják.

Rózsaszín

Rózsaszín

A romantika, az együttérzés, a bizalom és a barátság színe.
Csökkenti az agresszivitást, és segít koncentrálni, ezért jó választás kislányok gyerekszobájába.

Zöld

Zöld

A természet, harmónia, a növekvő élet és a fejlődés színe. Az emberi szem számára a legpihentetőbb szín, mely nyugtató és relaxáló hatású.

Lila

Lila

A hajnali és az esti ég színe. Egyensúly a föld és ég, az értelem és a vágy, a bölcsesség és érzelmek között. Szimbolizálja a mértékletességet, a szellemiséget, a kreativitást.

Fekete

Fekete

Az ősi sötétség, a káosz, az éjszaka, a feneketlen, titokzatos mélység, ugyanakkor az elegancia színe.
Fekete falhoz gondosan meg kell választani a kiegészítőket, de élénk színű vagy fehér dekorációval modern és elegáns hatást érhetünk el.

52/456-320

Hívjon minket!

 

Tikkurila Festékbolt

Debrecen, Miklós u. 33.

 

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva